Boekfeest

Boekfeest Handboek bewonersparticipatie

Vrijdag 8 september 2023 proosten we tijdens het boekfeest met jullie op de totstandkoming van het ‘Handboek bewonersparticipatie’. Voor deze participatieborrel zijn uitgenodigd:

  • Iedereen die een bijdrage aan het boek heeft geleverd
  • Zakelijke relaties
  • Andere participatieprofessionals
  • Familie en vrienden

We hebben er ontzettend veel zin in om deze mijlpaal met jullie te vieren!

Heel praktisch: i.v.m. de catering willen we jullie vragen om je aan te melden via info@participatiecursus.nl. Graag uiterlijk een week van tevoren!

Programma

Vanaf 16 uur is iedereen van harte welkom in Loods570. Jullie worden verwelkomd met een drankje en kunnen alvast kennismaken met andere vakgenoten.

Tussen 16.30 en 17.00 uur is het officiële gedeelte. Onze uitgever, Klazinus Lagerwerf van Mediawerf, opent het boekfeest. Daarna worden wij door journaliste Janet Freriks geïnterviewd over de totstandkoming van het boek. Jullie kunnen je vast voorstellen dat het een echte rollercoaster is geweest, want tussen het idee voor het boek en het naar de drukker gaan zat slechts 9 maanden…. Tot slot gaan we een exemplaar van het boek aanbieden aan de teamleider van ‘onze’ vroegere opleiding en aan een wethouder van onze mooie stad Deventer.

Om 17 uur proosten we met elkaar en start de borrel.

Bij vertrek staat er voor iedereen een ‘Eerste hulp bij participatie’-doosje klaar. Zonder het boek, want heel veel mensen hebben deze al besteld. Jij nog niet? Dan kan dat via handboekbewonersparticipatie.nl. Tijdens het boekfeest is het boek ook te koop en kun je deze laten signeren door ons, neem hiervoor ook gerust jouw exemplaar van het boek mee als je deze al hebt.

Er is een fotograaf aanwezig tijdens het boekfeest. De foto’s worden later op deze pagina geplaatst. Heb je daar bezwaar tegen? Stuur even een mail naar info@participatiecursus.nl, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Hoe kom ik bij de locatie?

Het boekfeest met de participatieborrel vind plaats in Loods570 in het Havenkwartier in Deventer. Een locatie centraal in Nederland en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Loods570 is de co-workingspace waar ons kantoor is gevestigd. Het is een prachtige oude loods in een gebied dat volop in ontwikkeling is. Je herkent het gebouw aan de rode entree.

Adres: Oostzeestraat 2 in Deventer.

Bereikbaarheid met de auto: slechts 5 minuten rijden vanaf de A1, aan de rand van het centrum van Deventer. Rondom de loods is het gratis parkeren. Meestal genoeg plek, al kunnen jullie niet allemaal voor de deur parkeren.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer: Deventer is goed bereikbaar met de trein, met rechtstreekse verbindingen vanuit alle windrichtingen. vanaf station Deventer is het 17 minuten lopen naar Loods570. Met een OV-fiets ben je er in 5 minuten. Bus 81 en bus 57 stoppen vlakbij de loods en rijden er 7 minuten over.