Coaching

Coaching bij participatieprocessen

Iets nieuws onder de knie krijgen kost tijd en oefening. Dat geldt ook voor participatie. Maar die tijd is er niet altijd en oefenen is er vaak ook niet bij. Je moet direct aan de slag. Waar kun je dan terecht met je vragen, uitdagingen en onzekerheden? 

Bij ons. 

Als coach zijn wij de senior-collega waarmee je kunt sparren. Die met je meekijkt, vragen stelt, je een spiegel voorhoudt of net dat zetje geeft. Zodat je daarna zelf verder kunt met jouw participatieproces en het de volgende keer met meer vertrouwen doet.

Dat is voor ons belangrijk, dat jij daarna zelf verder kunt. We nemen het dan ook niet van je over, maar begeleiden je in het participatietraject of -proces. Wij zorgen ervoor dat je kunt teruggrijpen op wat je hebt geleerd en dat ook leert toe te passen in de praktijk. Nu en later. 

Want als je iets nieuws leert of iets niet zo vaak hebt gedaan, is het fijn als je er niet alleen voor staat. 

Ben jij op zoek naar die tijdelijke senior-collega die je altijd kunt bellen? Naar die coach die je verder helpt? Dan horen we graag van je. 

Hoe ziet coaching bij participatieprocessen eruit?

We bieden altijd maatwerk. Samen bepalen we welke vorm van coaching voor jou en/of je team het meeste waarde biedt. We bieden coaching op drie manieren aan:

Één-op-één coaching

Met individuele begeleiding tijdens een participatieproces leren we jou alle ins-en-outs van participatie in de praktijk.

Coaching on the job

Wil je als projectteam ondersteuning in je project of tijdens het participatieproces zelf? Wij kunnen meekijken en adviseren. Zo ontvang je direct tips, adviezen en feedback tijdens de lopende klus. 

Op de werkvloer

Wij komen naar jouw organisatie toe en zijn beschikbaar voor vragen. Bijvoorbeeld met een inloopspreekuur of met vragenrondes per team.

Het belangrijkste is dat we het niet van je overnemen. We begeleiden jou en adviseren je op hoofdlijnen, zodat je het de volgende keer helemaal zelf kunt.

Participatietrainers opleiden en trainingsmateriaal ontwikkelen

Onze coachingsstrippenkaart wordt ook steeds vaker ingezet om samen met interne trainers een participatietraining te ontwerpen, voor train-de-trainer en voor het ontwikkelen van intern trainingsmateriaal.

Ga voor het hoogste leerrendement

Onze coaching is goed te combineren met onze online cursus participatie, incompany training en cursussen met open inschrijving. Sterker nog, het zorgt voor het beste resultaat!

Tijdens de cursus en training leer je de theorie en oefen je met de praktijk. Door daarna coaching in te zetten, blijft dat wat je geleerd hebt beter hangen en val je niet terug in oude patronen. 

Investering

Voor coaching werken we met een strippenkaart. Je koopt dus in één keer meerdere uren coaching in. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

De uren zijn niet gebonden aan één persoon maar kunnen door meerdere teamleden gebruikt worden. De strippenkaart is maximaal één jaar na uitgifte geldig.

Strippenkaart kosten

  • Strippenkaart 5 uur: 599 euro excl btw
  • Strippenkaart 10 uur: 999 euro excl btw
  • Strippenkaart 15 uur: 1399 euro excl btw

Referenties