Incompany training

Incompany training bewonersparticipatie

Bewonersparticipatie goed inbedden in jouw organisatie? Volg samen met je collega’s een op maat gemaakte participatietraining. Zodat bewonersparticipatie onderdeel wordt van jouw organisatie en door iedereen toegepast kan worden.

De incompany participatietraining is bij ons altijd maatwerk. We bespreken vooraf wat er bij jullie speelt op het gebied van participatie. We sluiten aan op jullie eigen participatiebeleid en leerbehoefte. Met onze trainerservaring maken we hiervan een training op maat, zodat jullie het meest uit de training halen.  

Wij geven je de theorie die bij jullie leervraag past, maar zetten jullie vooral lekker aan het werk. Kennis opdoen, inzicht krijgen en vooral ook toepassen. Tijdens de training ga je praktisch en concreet aan de slag met de vraag of casus van jouw eigen team. Zo levert de participatietraining meteen resultaat op!

Dus ligt er in jouw team of organisatie een leer- en ontwikkelvraag op het gebied van bewonersparticipatie? Zijn jullie op zoek naar specifiek maatwerk voor de eigen organisatie voor een optimale inbedding en resultaat? Dan is onze incompany training bewonersparticipatie de beste keus voor jullie. 

Zo ziet de incompany participatietraining eruit:

  • Een intakegesprek, om leervraag en leerdoelen vast te stellen
  • Een training die daar precies op aansluit
  • De training duurt een dag of dagdeel of zoveel meer als jullie nodig hebben
  • Locatie, datum en tijdstip in overleg
  • Met één of twee trainers, afhankelijk van groepsgrootte en trainingsvorm
  • Interactief, met direct resultaat na de training
  • Alles uit de training halen? Combineer dan met de online basiscursus en coaching
participatietraining

Ga voor het hoogste leerrendement

Wil je zeker weten dat de kennis en ervaring die je opdoet tijdens de incompany training blijft hangen? Combineer dan de training bewonersparticipatie met onze online basiscursus participatie en coaching.

Als alle deelnemers vooraf de online basiscursus doen begint iedereen op hetzelfde kennisniveau. Daar bouwen we tijdens de training op verder. Dat maakt de training effectiever en leuker. 

Zeker weten dat wat je geleerd hebt in de training blijft hangen én toegepast wordt? Daar coachen we je graag bij! Door na de participatietraining coaching in te zetten, leer je de theorie goed toe te passen en val je niet terug in oude patronen. Deze combinatie zorgt voor het hoogste leerrendement. 

Combineer je de incompany training met de online cursus participatie en/of coaching? Dan krijg je bovendien een aantrekkelijke combinatiekorting! We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek.

Investering incompany participatietraining

Een 1-daagse incompany training is een investering van 2.395 euro excl btw. Voor een halve dag bedraagt de investering 1.495 euro excl btw.