Incompany training

Incompany training participatie

Participatie doe je nooit alleen, maar samen met collega’s in je team of organisatie. Hoe fijn is het dan als iedereen dezelfde kennis heeft, begrijpt wat de bedoeling is en al eens met elkaar geoefend heeft? Alle neuzen dezelfde kant op. 

Dat is ons doel met de incompany training. Jou en je collega’s op weg helpen zodat jullie ook echt samen aan de slag kunnen. Om dat te bereiken, bepalen wij niet wat je leert. Dat bepalen we samen. 

De incompany training participatie is altijd maatwerk. We bespreken vooraf wat er bij jullie speelt op het gebied van participatie. Met onze trainerservaring maken we hiervan een training op maat, zodat jullie het meest uit de training halen. 

Wij geven je de theorie die bij jullie leervraag past, maar zetten jullie vooral lekker aan het werk. Tijdens de training ga je namelijk direct aan de slag met de vraag of casus van jouw team. Handig, want zo levert de participatietraining meteen concreet resultaat op! Ligt er geen actuele vraag of casus voor de training? Dan nemen wij een opdracht voor jullie mee. 

Door samen aan de slag te gaan, leer je het meest. Je ontdekt elkaars sterke punten en raakt beter op elkaar ingespeeld. Natuurlijk zijn wij er om jullie te begeleiden en duwtjes te geven in de goede richting. Wij zorgen voor de veilige omgeving waarin je kunt leren en oefenen. Maar uiteindelijk doen jullie het meeste werk. Zo oefenen jullie meteen met elkaar en is de stap naar de dagelijkse praktijk niet meer zo groot. 

Dus, ligt er in jouw team of organisatie een leer- en ontwikkelvraag op het gebied van bewonersparticipatie? En zijn jullie op zoek naar meer kennis, maar vooral ook naar samen doen en ontdekken? Dan is onze incompany training de beste keus voor jullie. 

Zo ziet de incompany training participatie eruit:

  • Een intakegesprek, om leervraag en leerdoelen vast te stellen
  • Een training die daar precies op aansluit
  • De training duurt een dag of dagdeel of zoveel meer als jullie nodig hebben
  • Locatie, datum en tijdstip in overleg
  • Met één of twee trainers, afhankelijk van groepsgrootte en trainingsvorm
  • Interactief, met direct resultaat na de training
  • Alles uit de training halen? Combineer dan met de online basiscursus en coaching

Ga voor het hoogste leerrendement

Wil je zeker weten dat de kennis en ervaring die je opdoet tijdens de incompany training blijft hangen? Combineer dan de participatietraining met onze online basiscursus participatie en coaching.

Als alle deelnemers vooraf de online basiscursus doen begint iedereen op hetzelfde kennisniveau. Daar bouwen we tijdens de training op verder. Dat maakt de training effectiever en leuker. 

Zeker weten dat wat je geleerd hebt in de training blijft hangen én toegepast wordt? Daar coachen we je graag bij! Door na de participatietraining coaching in te zetten, leer je de theorie goed toe te passen en val je niet terug in oude patronen. Deze combinatie zorgt voor het hoogste leerrendement. 

Combineer je de incompany training met de online cursus participatie en/of coaching? Dan krijg je bovendien een aantrekkelijke combinatiekorting! We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek.

Investering

Een 1-daagse incompanytraining is een investering van 1.995 euro excl btw. Voor een halve dag bedraagt de investering 1.195 euro excl btw.