Cursussen

Online Cursussen

Flexibel en goedkoop, dat is onze online participatiecursus. En omdat het online is, hoef je niet meer een hele dag uit te trekken voor een cursus op een locatie waarvoor je eerst nog een stuk moet reizen. Alleen leren wat je wilt leren, lekker thuis of gewoon vanaf je werkplek én ook nog eens op een moment dat jou het beste uitkomt. Dat zijn de grote voordelen van onze online participatiecursus.

Module Participatie: basistraining

Met de basistraining bieden we een pakket aan dat ervoor zorgt dat je op de hoogte bent van alle ins en outs rondom participatie.

Ons aanbod

Losse modules: Niet meer leren dan nodig en alleen wat voor jouw vak interessant is? Kies dan voor losse modules. Een module duurt ongeveer een uur en kost 59 euro.

Pakketten: Voor wie iets meer wil weten hebben we een aantal interessante pakketten samengesteld. De pakketten bevatten meerdere modules (meestal vier) met betrekking tot een specifiek thema. Een pakket bevat in totaal zo’n 4 uur aan lesmateriaal (video’s, teksten, quizvragen/stellingen, handouts, etc) en kost 199 euro.

Voor wie?

De online cursus is laagdrempelig ontwikkeld en geschikt voor projectleiders, projectondersteuners, beleidsadviseurs en programmamanagers die werkzaam zijn in de publieke sector of daar veel mee samenwerken. Denk aan projectontwikkelaars, woningcorporaties, architecten en aannemers.

Zo leer je!

Met ons online aanbod  van modules leer je in je eigen tempo hoe participatie werkt. In modules van ongeveer een uur word je met video, tekst en quizvragen meegenomen in allerlei onderwerpen over participatie. Ook worden in elke module mooie praktijkvoorbeelden genoemd waar je van kan leren.

Na aanmelding ontvang je een persoonlijke inlog, waarmee je zes maanden lang onbeperkt toegang hebt tot de verschillende modules. Je kunt dus de modules meerdere keren terugkijken. Je ontvangt bovendien per module een handige hand-out die je kunt downloaden en waar je tijdens het volgen van de module je aantekeningen op kan schrijven. Aan het eind van elke module hebben we een korte test. Daarmee krijg je een beeld of je de lesstof voldoende beheerst.