Particishop

Op zoek naar een participatiegadget, een grappig of uniek participatiegeschenk voor jezelf? Of juist als cadeautje voor iemand die gek is op participatie of er een haat-liefdeverhouding mee heeft? In onze Particishop vind je voor iedereen een passend geschenk.

Belangrijk om te weten:

De Particishop werkt op basis van print on demand. Dat betekent dat het product speciaal voor jou wordt gedrukt. Hierdoor is ruilen niet mogelijk.
Is het product waarop de afbeelding is gedrukt niet goed? Stuur dan een mail naar info@participatiecursus met een foto van het product en we zorgen dat je een nieuw product of geld terug krijgt.
De producten worden niet vanuit Nederland verstuurd, daarom duurt het in ieder geval enkele dagen voordat je het in huis hebt.
De verzendkosten verschillen per product en het aantal bestelde artikelen. Omdat producten vanuit verschillende drukkerijen worden verstuurd, kan het zijn dat je per product verzendkosten betaald. Je ziet deze bij het afrekenen.
De genoemde prijzen zijn excl btw. Voor consumenten komt er in het winkelmandje dus 21% bij.
Zie je een leuke print in de Particishop en wil je deze op een ander product of in grotere aantallen? Laat het ons weten en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Toont alle 9 resultaten