Saskia en Suzanne

Opleidingskalender

Wanneer wordt welke training en workshop gegeven? In de opleidingskalender zie je het complete ingeplande trainingsaanbod terug. Zo kun je op datum zoeken welke trainingen, cursussen en workshops er zijn. Klik door naar de opleiding van jouw keuze om meer erover te lezen en je direct in te schrijven.

In de opleidingskalender zie je alleen het aanbod dat beschikbaar is op open inschrijving. De incompany trainingen staan hier niet in omdat deze voor een besloten gezelschap zijn.

Onze opdrachtgevers

ParticiPost

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Opleidingskalender

Benieuwd naar concrete data van workshops op open inschrijving? Klik door de agenda heen om te zien wat er de komende maanden mogelijk is bij Participatiecursus.

WAT VINDEN ANDEREN VAN PARTICIPATIECURSUS?

Reviews

‘Direct toepasbaar in de praktijk’

“De training van Participatiecursus was erg leuk om te volgen en het fijne is dat ik het geleerde direct kan toepassen in de praktijk. Ook was er voldoende ruimte voor inbreng van eigen werksituaties en werd daar tijdens de training flexibel op ingespeeld. Aanrader dus.”

Projectleider bij een gemeente

‘Leuke werkvormen’

”De workshop was echt interactief! Kleine blokjes theorie werden afgewisseld met zelf aan de slag gaan. Daarbij gebruiken de trainers leuke werkvormen die ik ook zelf in mijn werk kan gebruiken tijdens bijeenkomsten.”

Omgevingsmanager bij een waterschap

‘Leerzaam’

“Omdat er mensen van verschillende organisaties meededen aan de workshop heb ik niet alleen van de trainer geleerd, maar van de mede-cursisten. Tijdens de workshop was er volop gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen.”

Woonconsulente bij een corporatie

‘Deskundige trainers’

”Je merkt aan alles dat de trainers zelf veel ervaring hebben met participatie. Ze weten waar ze het over hebben en snappen waar ik in mijn werk tegenaan loop.”

Beleidsadviseur (ZZP) werkzaam bij gemeenten