Saskia en Suzanne

Ons verhaal

Wij zijn Saskia Fokkema en Suzanne Swart-Beekhuis, de oprichters van Participatiecursus. Samen hebben we meer dan 40 jaar ervaring in verschillende functies bij de lokale overheid en in het bedrijfsleven. We hebben ons gespecialiseerd in participatie, omdat we er enthousiast van worden!

Niet zo gek dus dat wij de gezichten zijn achter Participatiecursus. We brengen graag onze liefde voor participatie over op anderen door middel van onze cursussen, trainingen en coaching.

Weten waarom we dat doen? We leggen het je graag uit! Leer je ons meteen wat beter kennen.

Vakinhoud

Wij zijn gek op gebiedsontwikkeling en ruimtelijke ontwikkeling. We zijn allebei planoloog en vinden dat vak nog steeds heel leuk. We hebben veel ervaring in die hoek, in allerlei verschillende functies. Van projectmanager tot beleidsmedewerker, van bedenken tot uitvoeren. 

Het maakt ook dat wij participatie bekijken door de bril van de vakinhoud en niet alleen vanuit communicatie. Wij snappen hoe ruimtelijke ontwikkeling werkt en weten hoe processen gaan. We begrijpen dus vanuit eigen ervaring waar je tegenaan loopt en kunnen je daar goed bij helpen.

Professionele trainers

Menselijke maat

Samen doen

Goed resultaat

Plezier

Plezier