Meer participatie
dan trainingen en workshops

De initiatiefnemers van Participatiecursus geven niet alleen trainingen. Saskia en Suzanne innoveren en vernieuwen in participatieland met een kwalitatief sterk en uniek aanbod aan producten en diensten. Alles om bij te dragen aan een participatiever Nederland.

Kennis en ervaringen op een toegankelijke manier delen is daarbij een belangrijke component. Zodat participatie voor andere professionals makkelijker wordt.

Kennis en ervaring delen

Wat we nog meer doen

Natuurlijk ga je naar Participatiecursus voor maatwerktrainingen op het gebied van bewonersparticipatie. Maar je vindt bij ons ook:

  • Blogs
  • Participatie Podcast
  • Handboek bewonersparticipatie
  • Particishop

Dat alles combineren Saskia en Suzanne met hun werkzaamheden voor participatiebureau ParticipatieKracht, een van de weinige adviesbureaus in Nederland dat zich volledig heeft gespecialiseerd in participatievraagstukken.

ParticiPost

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

KENNIS EN ERVARING DELEN

Participatie & meer

Blogs

Ga naar blogs

Particishop

Ga naar Particishop

ParticipatieKracht

Liever werkzaamheden uitbesteden in plaats van leren? Dan helpen we je graag vanuit participatieadviesbureau ParticipatieKracht. Het bureau voor strategisch participatieadvies, participatiemanagement, eerste hulp bij participatievraagstukken en meer.

Ga naar ParticipatieKracht

Handboek bewonersparticipatie

Ga naar handboek bewonersparticipatie

Participatie Podcast

In de Participatie Podcast praten Saskia en Suzanne samen met Eveline Mos over de participatiepraktijk waar zij alle drie volop in zitten. Eerlijke verhalen over wat er goed en minder goed is gegaan. Een leuke manier om de initiatiefnemers van Participatiecursus beter te leren kennen en ondertussen meer over participatie te leren.

Ga naar Participatie Podcast